MAGNA 32-100 N keringetõ szivattyú

272 898 HUF
Adóval együtt
Grundfos MAGNA, UPE 2000-es sorozat A-energiaosztályú hatékonyság - mostantól fûtéshez és légkondícionáláshoz is!
Mennyiség

A forradalmian új állandó mágneses motorral felszerelt Grundfos MAGNA¢ alkamazásával akár 60%-os energiamegtakarítás is elérhetõ, valamint egyszerûsödik a szivattyú kiválasztása, beszerelése és üzemeltetése, ami további megtakarításokat eredményez. 
A Grundfos MAGNA¢ nedvestengelyû keringetõszivattyúk olyan beépített elektronikus teljesítmény szabályozással ellátott berendezések, amelyeket elsõsorban változó térfogatáramú rendszerekhez fejlesztettek ki épületgépészeti alkalmazásokra. A Grundfos MAGNATM sorozat szivattyúi analóg és digitális, ki- és bemenõjelek küldésére és fogadására is képesek, valamint alkalmasak épületfelügyeleti rendszerekbe történõ integrációra, BUS kommunikációra.

 

 
Alkalmazási területek:
  • egycsöves és kétcsöves rendszerekben,
  • padló- és mennyezet fûtési, hûtési rendszerekben,
  • kazán fõkörökben,
  • légtechnikai rendszerek közvetítõközeges hõvisszanyerõ berendezéseiben,
  • használati melegvíz cirkulációs rendszerekben,
  • távfûtõ rendszerekben.
Beépített elektronikus motorvédelem
A Grundfos MAGNA gyárilag beépített termikus motorvédelemmel rendelkezik, ezért nem igényel külsõ motorvédelmet.

Egyszerû kezelhetõség és beállítás
A szivattyút a kapcsolódobozon elhelyzett informatív kezelõpanel segítségével lehet beállítani, a kívánt szabályozási mód és szabályozási alapjel megadásával. A beállított emelõmagasság és a pillanatnyi térfogatáram a LED-skálákról egyértelmûen leolvasható.

Automatikus éjszakai csökkentett üzemmód
A Grundfos MAGNA szivattyú folyamatosan figyeli a fûtõvíz hõmérsékletét, így ha a kazán éjszakai csökkentett üzemmódba kapcsol és alacsonyabb hõmérsékletû vizet állít elõ a szivattyú is automatikusan csökkentett üzemmódba kapcsol.

 

Mûszaki adatok
Térfogatáram (Q)
max. 92 m3/h
Emelõmagasság (H)
max. 12 m
Közeghõmérséklet
+2°C...+110°C*
Rendszernyomás
max. 10 bar
* A kondenzáció elkerülése és megelõzése érdekében a szállított közeg hõmérséklete nem lehet alacsonyabb a környezeti hõmérsékletnél!

 

Grundfos