GRUNDFOS MQ 3-35 kompakt házi vízellátó

Grundfos MQ 3-35 házi vízellátó szivattyú
3= névleges térfogatáram m3/h
35= max. emelőmagasság (m)
Grundfos Mq Kep6
Ár
Bruttó ár:117.000 Ft
Nettó ár:92.126 Ft
Gyártó:Grundfos
Leírás

Alkalmazás

  • Komplett rendszer Az MQ egy komplett, minden az egyben rendszer, szivattyúval, meghajtómotorral, légüsttel, kombinált nyomás és áramlásérzékelővel, szabályozó egységgel és visszacsapó szeleppel.

 

  • A szabályzóegység automatikusan elindítja a szivattyút vízelvétel esetén, illetve leállítja azt, ha megszűnik a vízelvétel. Továbbá a szabályzóegység biztosítja a szivattyú védelmét a rendszer meghibásodása esetén.
 
  • Beépítés A kompakt kialakításnak köszönhetően a szivattyú nem igényel nagy helyet, és könnyen beépíthető. A szivattyú körül nincs szükség szabad térre.
 
  • Egyszerű üzemeltetés A szivattyú rendelkezik egy ki/bekapcsoló gombbal, és jelzőlámpákkal ellátott felhasználóbarát kezelőpanellel. A jelzőlámpák a szivattyú üzemállapotát mutatják.
 
  • Önfelszívó szivattyú Mivel a szivattyú önfelszívó, ezért képes a víz felszívására akkor is, ha a szivattyú a vízszint felett van elhelyezve. Miután a szivattyút feltöltötték vízzel képes 5 perc alatt 8 m mélyről felszívni a vizet. Ez jelentősen megkönnyíti a szivattyú beüzemelését és lehetővé teszi a vízellátást olyan beépítési helyzetekben, ahol fennáll a szárazonfutás vagy a szívócső szivárgásának lehetősége.
 
  • Beépített védelmi funkciók Ha fennáll szárazonfutás vagy túlmelegedés veszélye, például beragadás vagy túlterhelés esetén, a szivattyú automatikusan leáll, és megvédi a motort a leégéstől.
 
  • Automatikus újraindítás a szivattyú rendelkezik automatikus újraindítási funkcióval. Szárazonfutás vagy hasonló vészhelyzet esetén a szivattyú leáll. A szabályozóegység megkísérli a szivattyú újraindítását 30 percenként, egy 24 órás periódusban. Az újraindítás funkció kikapcsolható.
 
  • Alacsony zajszint A hidraulikai kialakításnak, és a belső hűtésnek köszönhetően a szivattyú különösen alacsony zajszintű, így egyformán alkalmas külső és belső elhelyezésre.
 
  • Membrános légüst A beépített membrános légüst lecsökkenti a szivattyú indulásainak és megállásainak számát ha szivárgás van a rendszerben, ezzel megóvja a szivattyút a túlzott igénybevételtől.
 
  • Karbantartás A szivattyúnak nincs szüksége karbantartásra.
 

Műszaki adatok

 

Műszaki adatok

MQ 3-35

Cikkszám

96515412

Bevitt teljesítmény-P1

850 W

Névleges áramfelvétel

4 A

Hálózati frekvencia

50 Hz

Névleges feszültség

1 x 220-240 V

Névleges térfogatáram

3 m3/h

Névleges emelőmagasság

18 m

Maximális üzemi nyomás

7.5 bar

Szivattyúház

POM + 25% üvegszál

Járókerék

PPO + 25% üvegszál

Csőcsatlakozás

G 1

Kábelcsatlakozó típusa

SCHUKO

Kábelhossz

2 m

Max. közeghőmérséklet

45 oC

Folyadékhőmérséklet

20 o C

Szivattyúzott közeg

tiszta víz

Védettség

IP 54

Szigetelési osztály

B

Össztömeg

15.3 kg

Garancia idő

24 hónap

 

 

Jelleggörbe

Grundfos MQ 3-35

 

Grundfos MQ 3-35 körvonalrajz

 

Grundfos MQ 3-35 szivattyú