BRIO TOP digitális elektronikus szivattyúvezérlő

BRIO TOP ELEKTRONIKUS SZIVATTYÚVEZÉRLŐ
digitális elektronikus ellenőrző/vezérlő készülék, sivattyúhoz
Brio Top
Ár
Bruttó ár:45.020 Ft
Nettó ár:35.449 Ft
Leírás
Alkalmazás
 
A Brio Top áramlás,- valamint nyomásérzékelő, amely a szivattyú indítási, leállítási funkcióit automatizálja és szabályozza. A készülék maximum 16 A áramerősségű szivattyúmotortok vezérlésére képes (2200 W). Tökéletesen alkalmas régi hidrofor-rendszerek felújítására, mivel a készülékkel helyettesíthető a nyomáskapcsoló, és a hidrofortartály.
 
Ezen felül védelmet nyújt a szivattyúnak:
  • a szárazon futás ellen
  • a kosütés
  • túlnyomás
  • túláram,- alacsony áram
  • túlfeszültség ellen
Automatikusan naponta elindítja a szivattyút  az alkatrészek berozsdásodásának elkerülése végett. Alkalmazható automatikus kerti öntözőrendszerek, ikerszivattyús rendszerek, tömbházak, tűzívíz rendszerek vízellátásának szabályozására.
 
A készülék újdonsága az előző Brio termékekhez képest a digitális kezelőfelület, valamint a kétféle üzemmód, a P + F, és a P + P.
 
P + F
 
Ha a hidrofor rendszerben nyomásesés történik (megnyitnak egy kerti csapot), és a nyomásesés értéke elérte az indítási nyomást, akkor a Brio TOP automatikusan elindítja a szivattyút. Amint a csapot elzártuk, az áramlás lecsökken, és a készülék a víztérfogat-áram megszűnését érzékelve leállítja a szivattyút.
 
P + P
 
Mint egy nyomáskapcsoló, a Brio Top egy nyomásesési értékre (Pmin) elindítja a szivattyút, és addig üzemelteti, amíg el nem zárjuk a csapolóegységet. Ekkor nem az áramlás megszűnésére, hanem a nyomásnövekedés miatt elért nyomási értékre (Pmax) leállítja a szivattyút. Ebben az üzemmódban egy hidrofor tartály elengedhetetlen. Csak ebben az üzemmódban üzemeltethetünk ikerszivattyús rendszert.
 
 
 
 
 
 
Műszaki adatok
 
 

Műszaki adatok

BRIO TOP

Feszültség

230V  50-60 Hz

Max. felvett áramerősség

16 A

Szabályozott motor max. teljesítménye

2200 W

Indítási nyomástrtomány

0.5-0.8 bar

Max. megengedett nyomás

10 bar

Védettségi fok

IP 65

Szállított folyadék max. hőmérséklete

30 oC

Max. környezeti hőmérséklet

35 oC

Csatlakozás

1” KB menetes

Méretek

225x150x115 mm

Beszerelési pozíció

függőleges, vízszintes

Súly

0,7 kg