PM/5-3W nyomáskapcsoló elágazó idommal

3 820 HUF
Adóval együtt

PM/5-3W NYOMÁSKAPCSOLÓK VÍZHEZ 3 ut elágazó és nyomásmérõvel, 1-5bar 1fáz,250V/16A

Mennyiség

Last time this product was added to a cart: 2018-10-02

Alkalmazás

Ezek a készülékek egy PM/5 nyomáskapcsoló módosított változatai: kaptak egy integrált nyomásmérõ órát, valamint 3, illetve 2 menetes járatot, amely megkönnyíti a hidrofor rendszerbe való beépítésüket.
 
A járatoknak köszönhetõen a szivattyú nyomócsonkjára felszerelve akár közvetlenül is jelentõs hely, és anyagmegtakarítást eredményez. Emellett lehetõségünk adódik egy hidrofortartály felszerelése, vagy egy közvetlen kiállású kerti csapra, mint csapolóegység, így akár a rendszer karbantartása alatt is elérhetõ vízforrásunk lesz, és a nyomáskapcsolót se kell leszerelnünk. A készülék szabályozási módja megegyezik a PM/5-ös nyomáskapcsolóéval.
 
Amint a hidrofor rendszerben nyomásesés történik (például megnyitnak egy csapot), és az esés elérte az indítási nyomást, akkor a PM/5-3W vagy PM/5-2W automatikusan mûködésbe hozza a szivattyút. Amint a csapot elzártuk, az áramlás megszûnik, és a készülék ezt érzékelve kikapcsolja a szivattyút.
 
Az elektromos csatlakozások réz ötvözetbõl készültek, és a kábelek tömszelencéken keresztül biztosítottak a vízmentes csatlakozásokhoz. A nyomáskapcsoló 1/4³-os belsõ menetes csatlakozással kapcsolódik a rendszerre. A készülék belsejében olajálló gumimembrán található.

 

Mûszaki adatok

Mûszaki adatok

PM/5-3W

Nyomási tartomány

1-5 bar

Gyári beállítás

1,4 (bekapcsolás)- 2,8 (kikapcsolás) bar

Min. differenciál

0,6 bar

Max. differenciál

2,3 bar

Max. áramerõsség

10 A

Névleges feszültség

250 V

Max. környezeti hõmérséklet

55o C

Csatlakozások

1" KM

1" BM

1" BM

Védettség

IP 44

Nyomásmérõ óra

Á¸ 40 mm 0-6 bar/ 0-86 PSI