AUTOMATIC PUMP CONTROL BRH 1102/Presscontrol/ áramláskapcsoló

9 100 HUF
Adóval együtt

automatikus vezérlõ egység víz szivattyúkhoz 1100W-ig

Mennyiség

Last time this product was bought: 2019-09-17

 A KÉSZÁLÉK NEM SZIVATTYÚ!!!

Az Automatic Pump Control egy olyan elektronikus átfolyás érzékelõ,nyomás-szabályzó készülék, mely a szivattyúk automatikus vezérlésére lett megalkotva.

Alkalmazása:

· védi a szivattyút szárazon futás ellen

· max.1100 Watt-os teljesítményû elektromos szivattyúkra szerelve kiváltja a vízellátó rendszereknél használt nyomáskapcsolót és tartályt.

 

Telepítése:

A.  Ha a szivattyú és a legmagasabb vízvételi lehetõség (csap) közötti vízoszlop magassága meghaladja a 15 m-t, akkor a vezérlõ egység közvetlenül nem szerelhetõ a szivattyúra. A szivattyút ebben az esetben olyan magassági pozícióba kell felemelni, hogy a szivattyú és a legmagasabb ponton lévõ csap közötti vízoszlop magassága ne haladja meg a 15 m-t.  A vezérlõ egység egy visszacsapószeleppel van szerelve a nyomásvesztés megakadályozása érdekében.

B.  A szivattyú és a vezérlõ egység közé tilos csapot beszerelni.

C. A vezérlõ egység  gyárilag 1,5 bar újraindítási nyomásra van programozva- vízvétel során 1,5 bar-nál kapcsolja be a szivattyút és a csap elzárását követõen a  készülékben lévõ mikrokapcsoló érzékelve az áramlás megszûnését leállítja a szivattyút. Ezt a vezérlési mûveletet minden vízvétel során automatikusan végzi.

D.  A vezérlõ egység beindítása elõtt ellenõrizni kell, hogy a szivattyú fel van-e töltve.

E.   A vezérlõ egység kivezetõ csövét flexibilis csõvel ajánlott csatlakoztatni a rendszerhez.

F.   A biztonsági szelep véd a víz kiáramlásától membránszakadás esetén. KÉRJÁK NE ÉRJEN HOZZÁ!

G.  A vezérlõ egység közvetlenül a szivattyúra, vagy a szivattyú és az elsõ csap közé szerelhetõ. Csak függõleges helyzetben, felfelé mutató nyíllal kell telepíteni  - vízszintes irányban TILOS!

H.  Közvetlenül a szivattyúra vagy az elsõ vízvétel (csap) elé kell beépíteni.-TILOS a szivattyú és az Automatic Pump Control közé csapot beszerelni!

 

  Hiba esetén (vízhiány,szívócsõ dugulás, stb.) az egység felismeri a leállást és a Failure"(Hiba) kijelzõ kigyullad és kb. 10 másodpercen belül leállítja a szivattyút védve a víz hiányában fellépõ szárazon futás ellen. Az elakadást okozó hiba elhárítását követõen a rendszer a Restart" (Újraindít) gomb megnyomásával újraindítható.

automatic pump control szivattyúvezérlõ

 

Mûszaki adatok

 

Mûszaki adatok

Automatic Pump Control (BHR-1102)

Ázemi feszültség

220-240 V

Frekvencia

50-60 Hz

Max. áramerõsség

10 A

Max. üzemi nyomás

10 bar

Max. üzemi hõmérséklet

60 oC

Max. belépési vízhõmérséklet

55 oC

Csatlakozás

1" KM

Védelmi besorolás

IP 65

Garancia idõ

1 év

 

 

LEO