TP 32-180/2 In-Line keringetõ szivattyú

295 443 HUF
Adóval együtt
Száraztengelyû keringtetõszivattyúk Feszültség:220-240 D/380-415 Y Motor:0,550
Mennyiség

A Grundfos TP(D) In-Line szivattyúk száraztengelyû kialakításuk következtében olyan helyeken is alkalmazhatók, ahol a nedvestengelyû szivattyúk már nem. A szabványos karimás villanymotorok akár robbanásbiztos, akár túlméretes motorokra is cserélhetõek, ha az adott alkalmazás ezt megkívánja. Legyen szó nagy viszkozitású, vagy robbanásveszélyes közegek szállításáról, vagy akár szélsõséges üzemeltetési körülményekrõl a Grundfos TP In-line szivattyúk megbízható mûködést biztosítanak. A szivattyúkat 3,0 kW motorteljesítménytõl kezdõdõen beépített PTC termisztorral szállítjuk, amelyet egy termisztor-relébe kötve biztosítható a teljeskörû motorvédelem. A 3,0 kW-nál kisebb motorteljesítményû szivattyúk szintén rendelhetõk PTC termisztorral.

 

 
Alkalmazási területek:
  • egycsöves és kétcsöves fûtési és hûtési rendszerekben,
  • padló- és mennyezet fûtési, hûtési rendszerekben,
  • kazán fõkörökben,
  • légtechnikai rendszerek közvetítõközeges hõvisszanyerõ berendezéseiben,
  • használati melegvíz cirkulációs rendszerekben,
  • távfûtõ rendszerekben.

Optimalizált szivattyú
Az újratervezett mechanikai alkatrészek, a hidraulikailag optimalizált csigaház kialakítás, a kiegyenlített járókerék, a merevebb tengelykapcsoló és a csökkentett résméretek együttesen egy magasabb hatásfokú és megbízhatóbb szivattyút eredményeznek


Kataforézises bevonat
A komplett hidraulika kataforézises bevonattal van ellátva így jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak és az agresszív közegeknek, továbbá a lerakódásokra kevésbé érzékeny és hidraulikailag telejsen sima felületet eredményez.


EFF1 hatásfokosztályú motorok
A teljesen átdolgozott, továbbfejlesztett villanymotorok egy új kategóriát teremtettek a szivattyútechnikában, ami az úgynevezett egyes hatásfokosztályú (EFF1) motorok szegmense. Ezekkel a motorokkal szerelt Grundfos TP szivattyúk hatásfoka az elméletileg elérhetõ maximális hatásfok közelében van.

 

Mûszaki adatok
Térfogatáram (Q)
max. 4000 m3/h
Emelõmagasság (H)
max. 195 m
Közeghõmérséklet
-25°C...+140°C
Rendszernyomás
PN 6, PN 6 / PN 10, PN 16, PN 25

 

Grundfos