Összes TOP termék

PM Technology 4OM-S050 olajhűtésű csőbúvárszivattyú

Értékelés 

PM Technology 4OM-S050 olajhûtésû motorral szerelt csõbúvárszivattyú

51 050 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

Leírás

Alkalmazás

A PM Technology által gyártott 4OM  4"-os tekercselhetõ, olajfeltöltésû motorral szerelt csõbúvár szivattyúk 4" vagy annál nagyobb kutakban használhatóak. A magas minõségû olasz alapanyagok, a szigorúan végrehajtott tesztekkel és a megalapozott szakmai tudás együttesen biztosítják a nagyfokú mechanikai ellenálló képességet és a kiemelkedõ elektromos sajátosságokat.

Minden vízzel érintkezõ alkatrész  AISI 304 szabvány szerinti rozsdamentes acél.

Az eltávolítható dugvillával szerelt tápkábel tökéletes vízállóságot biztosít.

100%-ig TESZTELVE: minden motor annak elkészültekor tesztelésen esik át. A tömítések szigorú ellenõrzése szintén megtörténik minden motoron.

PM Technology 4OM csõbúvár szivattyú

 

Termék jellemzõi:

  • KÁLSÕ BURKOLAT ÉS FENÉK: AISI 304 szabvány szerinti rozsdamentes acélból készült. A burkolat AISI 304L (alacsony szén tartalmú) anyagból készült, elkerülendõ a hegesztések lehetséges korrózióját.
  • FELSÕ KONZOL: öntött vas kataforetikus felületkezeléssel, és AISI 304 rozsdamentes burkolattal ellátva. A burkolat rögzítése 4 illesztéssel az alacsony teljesítményû motorok esetén, és 6 illesztéssel a 3 Le-nél nagyobb motorok esetén.
  • MECHANIKUS TÖMÍTÉS: grafit/ kerámia az alap típusok esetén, SIC-SIC tömítéssel igény szerint.
  • GOLYÓS CSAPÁGYAK: megfelelõen túméretezve a hosszú élettartam érdekében.
  • ÁLLÓRÉSZ: 24 horonnyal, a maximális hatásfok elérése érdekében. Légmenetesen zárt, és finomított olajba merítve, mely megfelel az ivóvíz követelményeinek (F.D.A., amerikai gyógyszer- és élelmiszerellenõrzõ hatóság által elfogadva).
  • ELTÁVOLÍTHATÓ TÁPKÁBEL, CSATLAKOZÁS: tökéletes tömítést biztosít a legkritikusabb körülmények között, és megkönnyíti a karbantartási mûveletek elvégzését. Ezen túl a csatlakozás nem engedi az olaj vezetékbe való bejutását, így lehetõvé téve a mélyebbre történõ lesüllyesztést. A tápkábel megfelel minden ivóvízzel kapcsolatos fõbb szabványnak (KTW, ACS, WRAS).
  • A TENGELY: szén- acél öntvény a forgórész övezetében, a megfelelõ elektromos tulajdonságok elérése érdekében. DUPLEX, egy speciális típusú rozsdamentes acél, mely helyettesíti az AISI 304 anyagot a 3 Le-nél nagyobb motorokban. Ez a fajta acél ellenáll a rozsdának, és emellett kiváló mechnaikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a tujadonság az állandó nyomaték tûréséhez elengedhetetlen.

 

Mûszaki adatok

 

 

 
Termék részletei
PM Technology
Vélemények

No customer reviews for the moment.

Write your review

PM Technology 4OM-S050 olajhűtésű csőbúvárszivattyú

PM Technology 4OM-S050 olajhűtésű csőbúvárszivattyú

PM Technology 4OM-S050 olajhûtésû motorral szerelt csõbúvárszivattyú

Write your review
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: