Összes TOP termék

GRUNDFOS MQ 3-25 kompakt házi vízellátó

Értékelés 

GRUNDFOS MQ 3-25 kompakt házi vízellátó. 3=névleges térfogatáram m3/h 25=max. emelõmagasság (m)

134 500 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

Leírás

Alkalmazás

  • Komplett rendszer Az MQ egy komplett, minden az egyben rendszer, szivattyúval, meghajtómotorral, légüsttel, kombinált nyomás és áramlásérzékelõvel, szabályozó egységgel és visszacsapó szeleppel.
  • A szabályzóegység automatikusan elindítja a szivattyút vízelvétel esetén, illetve leállítja azt, ha megszûnik a vízelvétel. Továbbá a szabályzóegység biztosítja a szivattyú védelmét a rendszer meghibásodása esetén.
  • Beépítés A kompakt kialakításnak köszönhetõen a szivattyú nem igényel nagy helyet, és könnyen beépíthetõ. A szivattyú körül nincs szükség szabad térre.
  • Egyszerû üzemeltetés A szivattyú rendelkezik egy ki/bekapcsoló gombbal, és jelzõlámpákkal ellátott felhasználóbarát kezelõpanellel. A jelzõlámpák a szivattyú üzemállapotát mutatják.
  • Önfelszívó szivattyú Mivel a szivattyú önfelszívó, ezért képes a víz felszívására akkor is, ha a szivattyú a vízszint felett van elhelyezve. Miután a szivattyút feltöltötték vízzel képes 5 perc alatt 8 m mélyrõl felszívni a vizet. Ez jelentõsen megkönnyíti a szivattyú beüzemelését és lehetõvé teszi a vízellátást olyan beépítési helyzetekben, ahol fennáll a szárazonfutás vagy a szívócsõ szivárgásának lehetõsége.
  • Beépített védelmi funkciók Ha fennáll szárazonfutás vagy túlmelegedés veszélye, például beragadás vagy túlterhelés esetén, a szivattyú automatikusan leáll, és megvédi a motort a leégéstõl.
  • Automatikus újraindítás a szivattyú rendelkezik automatikus újraindítási funkcióval. Szárazonfutás vagy hasonló vészhelyzet esetén a szivattyú leáll. A szabályozóegység megkísérli a szivattyú újraindítását 30 percenként, egy 24 órás periódusban. Az újraindítás funkció kikapcsolható.
  • Alacsony zajszint A hidraulikai kialakításnak, és a belsõ hûtésnek köszönhetõen a szivattyú különösen alacsony zajszintû, így egyformán alkalmas külsõ és belsõ elhelyezésre.
  • Membrános légüst A beépített membrános légüst lecsökkenti a szivattyú indulásainak és megállásainak számát ha szivárgás van a rendszerben, ezzel megóvja a szivattyút a túlzott igénybevételtõl.
  • Karbantartás A szivattyúnak nincs szüksége karbantartásra.

 

 

Mûszaki adatok

Mûszaki adatok

MQ 3-25

Cikkszám

96515520

Bevitt teljesítmény-P1

600 W

Névleges áramfelvétel

3.3 A

Hálózati frekvencia

50 Hz

Névleges feszültség

1 x 220-240 V

Névleges térfogatáram

3 m3/h

Névleges emelõmagasság

12 m

Maximális üzemi nyomás

7.5 bar

Szivattyúház

POM + 25% üvegszál

Járókerék

PPO + 25% üvegszál

Csõcsatlakozás

G 1

Kábelcsatlakozó típusa

NONE

Kábelhossz

2 m

Max. közeghõmérséklet

45 oC

Folyadékhõmérséklet

20 C

Szivattyúzott közeg

tiszta víz

Védettség

IP 54

Szigetelési osztály

B

Össztömeg

15.5 kg

Garancia idõ

24 hónap

 

 

 

 

 

Jelleggörbe

Grundfos MQ 3-25 kompakt házi vízellátó

 
Termék részletei
Grundfos
Vélemények

No customer reviews for the moment.

Write your review

GRUNDFOS MQ 3-25 kompakt házi vízellátó

GRUNDFOS MQ 3-25 kompakt házi vízellátó

GRUNDFOS MQ 3-25 kompakt házi vízellátó. 3=névleges térfogatáram m3/h 25=max. emelõmagasság (m)

Write your review
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: