Összes TOP termék

GRUNDFOS MQ 3-45 kompakt házi vízellátó

96515415
Értékelés 

Grundfos MQ 3-45 kompakt házi vízellátó. 3= névleges térfogatáram m3/h 45= max.emelõmagasság (m)

136 000 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

Leírás

Alkalmazás

  • Komplett rendszer Az MQ egy komplett, minden az egyben rendszer, szivattyúval, meghajtómotorral, légüsttel, kombinált nyomás és áramlásérzékelõvel, szabályozó egységgel és visszacsapó szeleppel.

 

  • A szabályzóegység automatikusan elindítja a szivattyút vízelvétel esetén, illetve leállítja azt, ha megszûnik a vízelvétel. Továbbá a szabályzóegység biztosítja a szivattyú védelmét a rendszer meghibásodása esetén.
 
  • Beépítés A kompakt kialakításnak köszönhetõen a szivattyú nem igényel nagy helyet, és könnyen beépíthetõ. A szivattyú körül nincs szükség szabad térre.
 
  • Egyszerű üzemeltetés A szivattyú rendelkezik egy ki/bekapcsoló gombbal, és jelzõlámpákkal ellátott felhasználóbarát kezelõpanellel. A jelzõlámpák a szivattyú üzemállapotát mutatják.
 
  • Önfelszívó szivattyú Mivel a szivattyú önfelszívó, ezért képes a víz felszívására akkor is, ha a szivattyú a vízszint felett van elhelyezve. Miután a szivattyút feltöltötték vízzel képes 5 perc alatt 8 m mélyrõl felszívni a vizet. Ez jelentõsen megkönnyíti a szivattyú beüzemelését és lehetõvé teszi a vízellátást olyan beépítési helyzetekben, ahol fennáll a szárazonfutás vagy a szívócsõ szivárgásának lehetõsége.
 
  • Beépített védelmi funkciók Ha fennáll szárazonfutás vagy túlmelegedés veszélye, például beragadás vagy túlterhelés esetén, a szivattyú automatikusan leáll, és megvédi a motort a leégéstõl.
 
  • Automatikus újraindítás a szivattyú rendelkezik automatikus újraindítási funkcióval. Szárazonfutás vagy hasonló vészhelyzet esetén a szivattyú leáll. A szabályozóegység megkísérli a szivattyú újraindítását 30 percenként, egy 24 órás periódusban. Az újraindítás funkció kikapcsolható.
 
  • Alacsony zajszint A hidraulikai kialakításnak, és a belsõ hûtésnek köszönhetõen a szivattyú különösen alacsony zajszintû, így egyformán alkalmas külsõ és belsõ elhelyezésre.
 
  • Membrános légüst A beépített membrános légüst lecsökkenti a szivattyú indulásainak és megállásainak számát ha szivárgás van a rendszerben, ezzel megóvja a szivattyút a túlzott igénybevételtõl.
 
  • Karbantartás A szivattyúnak nincs szüksége karbantartásra.
 

 

 

Műszaki adatok

Műszaki adatok

MQ 3-45

Cikkszám

96515415

Bevitt teljesítmény-P1

1000 W

Névleges áramfelvétel

4.5 A

Hálózati frekvencia

50 Hz

Névleges feszültség

1 x 220-240 V

Névleges térfogatáram

3 m3/h

Névleges emelõmagasság

23 m

Maximális üzemi nyomás

7.5 bar

Szivattyúház

POM + 25% üvegszál

Járókerék

PPO + 25% üvegszál+PTFE

Csõcsatlakozás

G 1

Kábelcsatlakozó típusa

SCHUKO

Kábelhossz

2 m

Max. közeghõmérséklet

45 oC

Folyadékhõmérséklet

20 o C

Szivattyúzott közeg

tiszta víz

Védettség

IP 54

Szigetelési osztály

B

Össztömeg

15.5 kg

Garancia idõ

24 hónap

 

 
 
 
Termék részletei
Grundfos
96515415
Vélemények

No customer reviews for the moment.

Write your review

GRUNDFOS MQ 3-45 kompakt házi vízellátó

GRUNDFOS MQ 3-45 kompakt házi vízellátó

Grundfos MQ 3-45 kompakt házi vízellátó. 3= névleges térfogatáram m3/h 45= max.emelõmagasság (m)

Write your review
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: